header_next

Who’s next?

Innovatieprojecten zijn altijd buitengewoon dynamisch en soms onvoorspelbaar. Wie dat een uitdaging vindt, wacht bij We Move een unieke ervaring, zoals Erik Brouwer, Niels Gardeniers en anderen inmiddels hebben mogen beleven.

Voor mijn opleiding toegepaste wiskunde heb ik in 2015 stage gelopen bij WeMove. Ik vond het mooi om te zien wat een dynamische organisatie WeMove is. Ook het netwerk van betrokken personen is zeer uitgebreid en divers. Via WeMove ben ik in contact gekomen met een Duitse wetenschapper en dit contact is nog steeds actief. De bedrijfsregel “Als je ergens bij wilt zijn, wilt leren, dan kan dat” geeft een goed gevoel, je mag betrokken zijn.

Erik Brouwer
samenwerken

Samenwerken

Wemove is een dynamische en creatieve omgeving waarbij iedereen een stem heeft en alle achtergronden vertegenwoordigd zijn. Wil je echt een verschil maken op het gebied van duurzame energie en meedenken over de toekomst dan zit je hier goed. Je wordt in ieder geval met open armen ontvangen in deze denktank.

Niels Gardeniers

Het streven van WeMove is om de frisheid van jongere generaties te combineren met de kennis en ervaring van oudere generaties. In de synergie die er ontstaat, is het mij opgevallen dat de oudere generaties binnen WeMove ook daadwerkelijk een luisterend oor bieden aan de frisse wind die de jongere generaties te bieden hebben.

Als jonge jurist adviseer ik WeMove voornamelijk op civiel- en ondernemingsrechtelijk gebied. Hoewel er hier en daar uiteraard een kritische noot is geleverd vanuit de meer ervaren generaties, zijn vrijwel al mijn adviezen overgenomen en geïncorporeerd in de organisatie. Dat is waar je het als starter op de arbeidsmarkt voor doet!

Guido Feitsma